Apache2Triad Help, Support and Development Forum Index Apache2Triad Help, Support and Development
The apache2triad help , support and development forums
 

Connection Timeout.
Click here to go to the original topic

 
       Apache2Triad Help, Support and Development Forum Index -> Networking
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Joshua Meadows (DemoRic)



Joined: 29 Dec 2004
Posts: 783
Location: S.E. Kansas

Posted: Thu Feb 16, 2006 1:13 am    Post subject: Connection Timeout.  

I'm having difficulty running down this problem. I get a connection timeout when trying to access my ftp/http address'

I've verified open ports on firewalls, closed antivirus', and checked A2T's error logs, Windows' sys logs, pinged, traceroot, netstat all were as expected. As of yesterday I had no problems, today nothing is accessable from my public primary DNS http://jaydium.servehttp.com, and alternate DNS http://jaydium.selfhost.com . The only thing done was a simple reboot. Access to localhost does work normal.

Any ideas?

*************
Update, as inexplicably as it occured, it fixed itself. I lowered my MTU and a reboot repaired it.
Back to top  
Vlad Alexa Mancini



Joined: 07 Jul 2003
Posts: 1539

Posted: Thu Feb 16, 2006 5:21 pm    Post subject:  

strange , it would seem it was not apache's fault
Back to top  
dawg



Joined: 11 Apr 2004
Posts: 180

Posted: Thu Feb 16, 2006 6:23 pm    Post subject:  

It loads for me - somewhat slowly, but that could be my connection.
Back to top  
Joshua Meadows (DemoRic)



Joined: 29 Dec 2004
Posts: 783
Location: S.E. Kansas

Posted: Sat Feb 25, 2006 11:40 pm    Post subject:  

Yeah, I was at a loss, I figured it had to be a network thing since localhost, worked, and DNS resolved, but I was confused by the partial acceptance of the server. I figured it must've been a MTU problem with my network card. Although I still don't know for certain what caused the problem.

Thanks for the reply's Mancini, and dawg.

********
Problem identified. TCP/IP limit on XP Pro, I had used a fix before, but a recent MS update changed it on 2-15-06 (hence the problem after reboot) There is fix at http://www.lvllord.de/
Back to top  
 
       Apache2Triad Help, Support and Development Forum Index -> Networking
Page 1 of 1


Powered by phpBB Search Engine Indexer
Powered by phpBB 2.0.13 © 2001, 2002 phpBB Group