Apache2Triad Help, Support and Development Forum Index Apache2Triad Help, Support and Development
The apache2triad help , support and development forums
 

Domain name going to router
Click here to go to the original topic

 
       Apache2Triad Help, Support and Development Forum Index -> Networking
View previous topic :: View next topic  
Author Message
lku homer



Joined: 29 May 2006
Posts: 104

Posted: Mon Nov 06, 2006 8:12 pm    Post subject: Domain name going to router  

I have been using Apache for a while now. Everything was working fine, but then I turned Apache off because I didnt feel like hosting anything for a while.

But now when I start it up and type in my domain name from the host network http://lkuindustries.com it takes me to my router. Outside the host network it does nothing, cannot connect to server or whatever. But when I type in local host, I get where the domain should be pointing too.

Everything seems to work fine, except for that. Would it have to do with my router itself? I will double check the ports and everything.

Homer
Back to top  
DragonMaster



Joined: 17 Nov 2006
Posts: 4

Posted: Fri Nov 17, 2006 1:35 am    Post subject:  

try unpluging your routor for 3 min and reset it and make sure ya unplug ya cable or modum for 2 min let it all refresh that mite do it
Back to top  
lku homer



Joined: 29 May 2006
Posts: 104

Posted: Fri Nov 17, 2006 2:37 am    Post subject:  

Alright, thank you. I will give it a shot.

**UPDATE**

Well I'm not sure if it was that, or the new settings I used on the router, but either way it works now.
Back to top  
DragonMaster



Joined: 17 Nov 2006
Posts: 4

Posted: Fri Nov 17, 2006 11:18 am    Post subject:  

glad that helped mate now to get my domain to work lol the ip works but the domain dont go figer
Back to top  
 
       Apache2Triad Help, Support and Development Forum Index -> Networking
Page 1 of 1


Powered by phpBB Search Engine Indexer
Powered by phpBB 2.0.13 © 2001, 2002 phpBB Group