Apache2Triad Help, Support and Development Forum Index Apache2Triad Help, Support and Development
The apache2triad help , support and development forums
 

crit] master_main: create child process failed
Click here to go to the original topic

 
       Apache2Triad Help, Support and Development Forum Index -> Apache2Triad Bugs
View previous topic :: View next topic  
Author Message
greta_g



Joined: 10 Mar 2007
Posts: 4

Posted: Sat Mar 10, 2007 6:16 pm    Post subject:  

sorry i have this problem:

[Sat Mar 10 19:00:01 2007] [crit] master_main: create child process failed. Exiting.
[Sat Mar 10 19:00:01 2007] [error] (OS 6)Handle non valido. : Parent: SetEvent for child process 0 failed
[Sat Mar 10 19:16:26 2007] [notice] Apache/2.2.0 (Win32) PHP/5.1.2 configured -- resuming normal operations
[Sat Mar 10 19:16:26 2007] [notice] Server built: Dec 11 2005 20:34:33
[Sat Mar 10 19:16:26 2007] [notice] Parent: Created child process 672
[Sat Mar 10 19:16:27 2007] [crit] (OS 10050)Rete inattiva rilevata durante l'operazione del socket. : alloc_listener: failed to get a socket for (null)
Syntax error on line 120 of C:/apache2triad/conf/httpd.conf:
Listen setup failed


can u tell me what to do to fix the problem?

thank u...
Back to top  
lku homer



Joined: 29 May 2006
Posts: 104

Posted: Sat Mar 10, 2007 10:17 pm    Post subject:  

Not the best place to post this, however if there is an error on line 120, it would help if we had line 120.
Back to top  
greta_g



Joined: 10 Mar 2007
Posts: 4

Posted: Sun Mar 11, 2007 10:47 am    Post subject:  

this is the part that has to do with the 120 line...

114 # Listen: Allows you to bind Apache to specific IP addresses and/or
115 # ports, instead of the default. See also the <VirtualHost>
116 # directive.
#
117 # Change this to Listen on specific IP addresses as shown below to
118 # prevent Apache from glomming onto all bound IP addresses (0.0.0.0)
#
119 #Listen 12.34.56.78:80
120 Listen 80

thanks for your disponibility.... :wink:
Back to top  
greta_g



Joined: 10 Mar 2007
Posts: 4

Posted: Sun Mar 11, 2007 2:55 pm    Post subject:  

I did it, but it still don't go.

Thank u lku homer for your time and patiente but i reinstall again apache and everything works now...

Have a nice day...Best wishes, Greta. :)
Back to top  
 
       Apache2Triad Help, Support and Development Forum Index -> Apache2Triad Bugs
Page 1 of 1


Powered by phpBB Search Engine Indexer
Powered by phpBB 2.0.13 © 2001, 2002 phpBB Group