Apache2Triad Help, Support and Development Forum Index Search Profile Log in to check your private messages Log in Register Memberlist Attachments Statistics Crew/Ranks Archive
 Problems with Edge Version and Servers.php
Google
Post new topic Reply to topic
Author Message
basebal446
 
 


Joined: 07 May 2005
Posts: 3

PostPosted: Sat May 07, 2005 6:31 pm Reply with quoteBack to top

Can anyone help me, just upgraded, from 1.4.0 version to edge version

im trying to change my domain, but it says it cant find the servers.php
file in htdocs/xmail/servers.php

i have verified it is there....
can anyone help

thanks
View user's profileSend private message
Vlad Alexa Mancini
lead developer
lead developer


Joined: 07 Jul 2003
Posts: 1539

PostPosted: Sat May 07, 2005 7:06 pm Reply with quoteBack to top

htdocs/xmail does not exist
please quote the error
and see the announcements on apache2triad.net
View user's profileSend private message
basebal446
 
 


Joined: 07 May 2005
Posts: 3

PostPosted: Sun May 08, 2005 4:48 am Reply with quoteBack to top

Quote:
C:\WINNT/php.ini line 601 good (localhost)
C:/apache2triad/conf/httpd.conf line 1140 good (localhost)
C:/apache2triad/conf/httpd.conf line 1141 good (localhost)
C:/apache2triad/conf/ssl.conf line 89 good (localhost)
C:/apache2triad/conf/ssl.conf line 90 good (localhost)
Did not find
C:/apache2triad/htdocs/uebimiau/inc/config.php line 47 good (localhost)
C:/apache2triad/htdocs/uebimiau/inc/config.php line 158 good (localhost)
C:/apache2triad/htdocs/uebimiau/inc/config.php line 159 good (localhost)
C:/apache2triad/mail/domains.tab line 1 good (localhost)
C:/apache2triad/mail/mailusers.tab line 1 good (localhost)
C:/apache2triad/mail/mailusers.tab line 2 good (localhost)
C:/apache2triad/mail/server.tab line 1 good (localhost)
C:/apache2triad/mail/server.tab line 2 good (localhost)
C:/apache2triad/mail/server.tab line 3 good (localhost)
C:/apache2triad/mail/server.tab line 4 good (localhost)
C:/apache2triad/mail/server.tab line 5 good (localhost)
C:/apache2triad/mail/server.tab line 6 good (localhost)
C:/apache2triad/mail/server.tab line 7 good (localhost)
C:/apache2triad/mail/server.tab line 8 good (localhost)
C:/apache2triad/mail/domains/localhost/admin/user.tab line 1 good (localhost)
C:/apache2triad/mail/domains/localhost/admin/user.tab line 2 good (localhost)
C:/apache2triad/mail/domains/localhost/postmaster/user.tab line 1 good (localhost)
C:/apache2triad/mail/domains/localhost/postmaster/user.tab line 2 good (localhost)
C:/apache2triad/htdocs/awstats/awstats.localhost.conf line 147 good (localhost)


this is the listing from the changedom.cgi, when i click on it in the control panel,
if you go and open this file in a text editor, you will see that the line that says it did not find, is for the $serversphp variable

Quote:

$phpini = "$windir/php.ini";
$httpdconf = "C:/apache2triad/conf/httpd.conf";
$sslconf = "C:/apache2triad/conf/ssl.conf";
$serversphp = "C:/apache2triad/htdocs/phpxmail/servers.php";
$configphp = "C:/apache2triad/htdocs/uebimiau/inc/config.php";
$domainstab = "C:/apache2triad/mail/domains.tab";
$mailuserstab = "C:/apache2triad/mail/mailusers.tab";
$servertab = "C:/apache2triad/mail/server.tab";



ya know what im sorry its in htdocs/phpxmail
previous post is still correct but the folder name is phpxmail, not xmail
View user's profileSend private message
Vlad Alexa Mancini
lead developer
lead developer


Joined: 07 Jul 2003
Posts: 1539

PostPosted: Sun May 08, 2005 6:22 am Reply with quoteBack to top

ok but it makes no sence , the code there is
Code:
print "<font color=red>Did not find <b>$serversphp</b></font><br>";

and as you confirmed that
Quote:
$serversphp = "C:/apache2triad/htdocs/phpxmail/servers.php";
it is logical to print : Did not find C:/apache2triad/htdocs/phpxmail/servers.php not just Did not find
View user's profileSend private message
basebal446
 
 


Joined: 07 May 2005
Posts: 3

PostPosted: Sun May 08, 2005 2:20 pm Reply with quoteBack to top

i know it makes no sense, but this is exactly what it says, i have even,
and i double checked the code, and that is what it says....
uninstalled, restarted, and the reinstalled the package, and it did the same thing, not sure what to do....
running on windows 2k pro,

do you think, there is a problem with the previous install of version 1.4.0

ok, well, i have reinstalled it for like a 4th time, made sure all files were uninstalled, and now the changedom script seems works fine.

but,
i got an error on install that it could not change the mysql password and it could not connect

ok, well now its fixed, i had installed the server on another computer so i copied the data folder from one computer to the new install and it worked fine,

i have tried to run the changepass script, but still says could not connect, when you click the test mysql in the cp it says "could not connect to mysql on localhost with root@127.0.0.1" and that the php extention is loaded...

i cant get into phpmyadmin using root with any password (one i set, triadpass, or a blank one), but i can using test with no password..

so i know mysql is running.... what should i do
thanks in advance for you help

im also going to send you a screenshot of the error .
View user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topic Reply to topic


 Jump to:   



View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme
All times are GMT