Apache2Triad Help, Support and Development Forum Index Search Profile Log in to check your private messages Log in Register Memberlist Attachments Statistics Crew/Ranks Archive
 Self-signed cert works, but CA Auth. cert. does not
Google
Post new topic Reply to topic
Author Message
rsbestos
 
 


Joined: 29 Feb 2004
Posts: 1

PostPosted: Wed May 18, 2005 10:36 pm Reply with quoteBack to top

I've looked at all the SSL posts and docs, and followed all the steps, and have my self-signed certificate working just fine. Now that I have a CA signed Certificate, Apache2 with SSL does not start. I put the self-signed back in and everything is fine. Has this happened to anyone else? Can anybody point me in the right direction please.

Thanks in Advance
Ray
View user's profileSend private message
Vlad Alexa Mancini
lead developer
lead developer


Joined: 07 Jul 2003
Posts: 1539

PostPosted: Thu May 19, 2005 7:33 am Reply with quoteBack to top

i have to point you in the direction of the logs
View user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topic Reply to topic


 Jump to:   



View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme
All times are GMT