Apache2Triad Help, Support and Development Forum Index Search Profile Log in to check your private messages Log in Register Memberlist Attachments Statistics Crew/Ranks Archive
 Another post for error 1069 - PLEASE respond.
Google
Post new topic Reply to topic
Author Message
group54
 
 


Joined: 06 Sep 2005
Posts: 5

PostPosted: Tue Oct 18, 2005 6:22 am Reply with quoteBack to top

Can't get ftp service to start. It was working fine and then all of a sudden - no luck. I have checked log, and the file is empty. I have checked apache server logs, and I see no reference to ftp anywhere. I tried using services and it won't start there either returing a login failure.

I have changed nothing over the past few weeks and it has worked fine. I would post up logs, but as I said, the file is empty.

Will someone guide me to the fix? I am currently running .4 - Thought about upgrading to .5 but sourceforge won't load the page for slimftpd.

Tried creating new user and logging in first, but when I learned the service won't start via a2t control panel or system32 services, I figured the problem was not user related.

I also killed firewall with no luck. Antivirus is NOT running in systray either.

edit: ANYONE#???? I am down right now b/c of this.
View user's profileSend private message
Joshua Meadows (DemoRic)
support
support


Joined: 29 Dec 2004
Posts: 783
Location: S.E. Kansas

PostPosted: Wed Oct 19, 2005 10:51 pm Reply with quoteBack to top

My advice is to try the tradional things.

Verify your configs

See if you have somthing listening on the port the service is on.
Quote:
netstat -an
View user's profileSend private messageYahoo MessengerICQ Number
group54
 
 


Joined: 06 Sep 2005
Posts: 5

PostPosted: Thu Oct 20, 2005 10:19 pm Reply with quoteBack to top

Tried all the configs - will try netstat. Funny how it would just quit on me out of the blue.
View user's profileSend private message
Skitle
 
 


Joined: 12 Dec 2005
Posts: 1

PostPosted: Mon Dec 12, 2005 4:34 am Reply with quoteBack to top

i know this is an old topic but i have found a solution for this error (1069) and maybe some other people need it

first of all i think this happens when u change ur pw for apache2triad

so go to start, run, then type in services.msc

look for Apache2Triad SlimFTPd Server

double click that, then click the log on tab, under this account-Password and comfirm password, type in ur apache2triad password

it worked for me and i was getting the same error code as posted above...


hope this helps..
View user's profileSend private messageSend e-mail
group54
 
 


Joined: 06 Sep 2005
Posts: 5

PostPosted: Thu Mar 02, 2006 5:24 am Reply with quoteBack to top

Ohhh dear Lord... have I been this long without ftp. I have tried everything. No dice. I upgraded to: 1.5.3
View user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topic Reply to topic


 Jump to:   



View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme
All times are GMT