Apache2Triad Help, Support and Development Forum Index Search Profile Log in to check your private messages Log in Register Memberlist Attachments Statistics Crew/Ranks Archive
 Error 404
Google
Post new topic Reply to topic
Author Message
Student
 
 


Joined: 06 Mar 2006
Posts: 5

PostPosted: Mon Mar 06, 2006 9:29 pm Reply with quoteBack to top

Hello everybody,
I have just installed apache2triad like as i read in this site: http://www.iiikm.edu.pk/?q=node/51
I installed it successfully, but i cannot test my first php script:
Code:
<html>
<body>
<?php echo "Hello World"; ?>
</body>
</html>

I saved this script as index.php, en tried to test it like as follows:
http://localhost/index.php

But i got an error page, can you please explain me how i can test it correctly ?
Thanks in advance,
View user's profileSend private message
dawg
support
support


Joined: 11 Apr 2004
Posts: 180

PostPosted: Mon Mar 06, 2006 9:30 pm Reply with quoteBack to top

what was the error?
View user's profileSend private message
Student
 
 


Joined: 06 Mar 2006
Posts: 5

PostPosted: Mon Mar 06, 2006 9:31 pm Reply with quoteBack to top

this was the content of that page:
Quote:
Object not found!

The requested URL was not found on this server. If you entered the URL manually please check your spelling and try again.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.
Error 404
localhost
03/06/06 22:27:49
Apache/2.2.0 (Win32) PHP/5.1.2
View user's profileSend private message
dawg
support
support


Joined: 11 Apr 2004
Posts: 180

PostPosted: Mon Mar 06, 2006 10:23 pm Reply with quoteBack to top

check your paths in the HTTPD.conf-

Make sure that your file is located in the root folder --

Default: DocumentRoot "D:/apache2triad/htdocs"

If you have a subfolder where the file is stored, then you will need to make the callto that:

http://localhost/subfolder/index.php
View user's profileSend private message
Student
 
 


Joined: 06 Mar 2006
Posts: 5

PostPosted: Mon Mar 06, 2006 10:50 pm Reply with quoteBack to top

Hi thanks dawg,
it is solved. the problem was that my document was not located in htdocs. I had just to copy my document and then pasting in the location/file htdocs.
View user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topic Reply to topic


 Jump to:   



View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme
All times are GMT