Apache2Triad Help, Support and Development Forum Index Search Profile Log in to check your private messages Log in Register Memberlist Attachments Statistics Crew/Ranks Archive
 Cant send an email through the xmail thingy
Google
Post new topic Reply to topic
Author Message
jhechtf
 
 


Joined: 16 Jan 2006
Posts: 7

PostPosted: Mon Jan 16, 2006 8:56 pm Reply with quoteBack to top

Well, i done n tested it alot. But no matter what i cannot send an email through the uebmail thingy thingy. I can receive all the ones i want. you can test this fact my sending an email to jhecht@jhechtf.sytes.net, guarantee you i'll get it. but if i reply back, you wont get nething.

So can anyone help me here?

Thanks
View user's profileSend private messageSend e-mailAIM AddressYahoo MessengerMSN MessengerICQ Number
dawg
support
support


Joined: 11 Apr 2004
Posts: 180

PostPosted: Thu Jan 19, 2006 12:29 am Reply with quoteBack to top

Does the email bounce back?

Have you run the test.mail.php

What do the log files show?
View user's profileSend private message
jhechtf
 
 


Joined: 16 Jan 2006
Posts: 7

PostPosted: Thu Jan 19, 2006 12:51 am Reply with quoteBack to top

It goes for a while n then it returns an error email to my account. I never really read it i just know that it don't go through.

So it kind of does bounce back, just not immediately.
View user's profileSend private messageSend e-mailAIM AddressYahoo MessengerMSN MessengerICQ Number
dawg
support
support


Joined: 11 Apr 2004
Posts: 180

PostPosted: Thu Jan 19, 2006 1:01 am Reply with quoteBack to top

can you drop the headers or error message in here so we can take a look --

Incidentally, go to http://dnsreport.com/ and run the tests there as well.
View user's profileSend private message
jhechtf
 
 


Joined: 16 Jan 2006
Posts: 7

PostPosted: Sun Oct 29, 2006 11:46 pm Reply with quoteBack to top

Ok well for a while i kinda gave up on it, but now its still not working and i really need for it to work so that phpbb can send the registration thing.

the website is jhechtf.sytes.net, i am using a windows server obviously, and when i tried to use dawg's dns lookup thing it said that i didnt have a NS record or something along those lines.

I changed the server in the PHP configuration from localhost to jhechtf.sytes.net, and now i get an error saying it can't be relayed and the errors in the phpxmail thing say this:
Quote:

jhechtf.sytes.net jhechtf.sytes.net 75.2.158.134 2006-10-29 15:38:01 75.2.158.134 Login Authentication Failed AUTH=EFAIL:TYPE=LOGIN 0



Viewed from the phpXmail's logs->smtp thing...

can anyone tell me why it wont work?
View user's profileSend private messageSend e-mailAIM AddressYahoo MessengerMSN MessengerICQ Number
dale
 
 


Joined: 11 Jun 2006
Posts: 51
Location: las vegas, nv

PostPosted: Mon Oct 30, 2006 8:14 am Reply with quoteBack to top

First, change back what you did in your php file. Then localhost will work.
Second, contact no-ip or where ever you got your domain name from to have your subdomain mx record to point to 75.2.158.134.
I tested 75.2.158.134 for smtp server and it works.

If all else fails, get a real domain name and don't use jhechtf.sytes.net because your domain name is sytes.net and all mail goes to no-ip.com Your website works, but you will never get mail with the way that it is set up now.
View user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topic Reply to topic


 Jump to:   



View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme
All times are GMT