Apache2Triad Help, Support and Development Forum Index Search Profile Log in to check your private messages Log in Register Memberlist Attachments Statistics Crew/Ranks Archive
 hmm...apache server wont start!
Google
Post new topic Reply to topic
Author Message
colt45gto
 
 


Joined: 03 Oct 2007
Posts: 2

PostPosted: Wed Oct 03, 2007 4:11 pm Reply with quoteBack to top

Firstly let me say hello.. just found these forums and i fear they might hold the keys i have been looking for ok here goes....

i installed A2T 2-3 nights ago and got almost everything set up right.....except one or two things i'm stuck on. now my server wont start!? the only files i've modded are httpd.conf and .htaccess its the only two i can sort of make some sense of but i'm not good with these things anyway and seems like i learn something and forget something els.
i've installed nuke evo successfully but messin about trying to fix the ip from the stock 127.0.0.1 to my ip i think has messed it all up?

platform is windows xp media sp2,
athlon xp 4200+ dualcore
2 gig ram.
View user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topic Reply to topic


 Jump to:   



View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme
All times are GMT