Apache2Triad Help, Support and Development Forum Index Search Profile Log in to check your private messages Log in Register Memberlist Attachments Statistics Crew/Ranks Archive
 Error 1069 with SlimFTPd service
Google
Post new topic Reply to topic
Author Message
Xenon341
 
 


Joined: 10 Jun 2005
Posts: 6

PostPosted: Fri Aug 26, 2005 9:44 pm Reply with quoteBack to top

Hi all
I use Apache2triad 1.5.2, all is perfectly running, but the SlimFTpd service have a problem :
It can't start by the apache2triad control panel. And if i try to start it in services.msc, i got an error 1069 :" L'echec d'une ouverture de session à empeché le demarrage du service"

I can't translate in english, because, my english is bad.

i hope that you will understand my message Smile

Bye
View user's profileSend private message
Vlad Alexa Mancini
lead developer
lead developer


Joined: 07 Jul 2003
Posts: 1539

PostPosted: Fri Aug 26, 2005 9:49 pm Reply with quoteBack to top

see the slimftpd log , link in the CP
View user's profileSend private message
Xenon341
 
 


Joined: 10 Jun 2005
Posts: 6

PostPosted: Sat Aug 27, 2005 12:25 pm Reply with quoteBack to top

i have already see the slimftpd log file, but, there is only old information.
The last information is Connection closed (26/08/05). And when i try to start the slimftpd server, there is no new information in the log file. And if i try by services.msc, i get this error (1069) ans no new information in the log file.

Thanks for your reply Smile
View user's profileSend private message
Joshua Meadows (DemoRic)
support
support


Joined: 29 Dec 2004
Posts: 783
Location: S.E. Kansas

PostPosted: Sat Aug 27, 2005 3:37 pm Reply with quoteBack to top

Je parlez un pue francais. (Sorry my french is worse than your english).

L'echec d'une ouverture de session à empeché le demarrage du service

Poor Translastions:
Quote:

The failure of an opening of session with empeché the demarrage of the service

The session failed to open causing the service to stop.


I'd recommend checking your config file for errors. Please post your config.

Je recommanderais d'examiner votre dossier de config pour déceler les erreurs. Veuillez signaler vos config.
View user's profileSend private messageYahoo MessengerICQ Number
Xenon341
 
 


Joined: 10 Jun 2005
Posts: 6

PostPosted: Sat Aug 27, 2005 8:19 pm Reply with quoteBack to top

Ok, there is the errors lines, in the error.log :

[Sat Aug 27 22:14:25 2005] [error] [client 192.168.1.68] \r, referer: http://adsl-power.no-ip.org/apache2triadcp/
[Sat Aug 27 22:14:25 2005] [error] [client 192.168.1.68] L'\x82chec d'une ouverture de session a emp\x88ch\x82 le d\x82marrage du service.\r, referer: http://adsl-power.no-ip.org/apache2triadcp/
[Sat Aug 27 22:14:25 2005] [error] [client 192.168.1.68] \r, referer: http://adsl-power.no-ip.org/apache2triadcp/

We can see the message error 1069 : The failure of an..........

There are no new lines in the slimftpd.log

I dont know what happen...

Thanks for your help Smile
View user's profileSend private message
Drakkon
 
 


Joined: 08 Oct 2005
Posts: 1

PostPosted: Sat Oct 08, 2005 3:34 am Reply with quoteBack to top

Hello all...

OS: XP Pro (SP2)
A2T: 1.5.3

I got the same error as the French speaking gentleman... However, error 1069 means the service logon as the apache2triad user failed.

I personally turn off all services I consider "stoopid" and a potential security risk, such as Secondary Logon. Don't like the idea of something starting that wasn't me. lol

I figured I had two options, make the service run under the main server user account or make it work the way ya'll intended. I also fig you set the service to run under the A2T user for a reason so I tried to turn on Secondary Logon and still no dice. Other than that I dunno what else to try to make the service run under yer user...

My question to you at A2T is, what is the real purpose of the A2T user account? I would assume it was done for security? Any info on your thought paths on this setup would help.

- Drak
View user's profileSend private messageICQ Number
JHolder84
 
 


Joined: 09 Oct 2007
Posts: 3

PostPosted: Tue Oct 09, 2007 1:51 pm Reply with quoteBack to top

My problem with this error is that I have everything correct. I have the user name and password changed. I don't know why it's still giving me this error. I just reinstalled it to make sure that all the program files were correct also.
View user's profileSend private message
DELETED
Guest





PostPosted: Thu Oct 25, 2007 2:01 pm Reply with quoteBack to top

DELETED
gray_bale
 
 


Joined: 30 Sep 2007
Posts: 16

PostPosted: Sun Nov 18, 2007 11:47 am Reply with quoteBack to top

That solved my problem as well. I could not start the slimftp service, it just kept on stopping straight away.
View user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topic Reply to topic


 Jump to:   



View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme
All times are GMT