Apache2Triad Help, Support and Development Forum Index Search Profile Log in to check your private messages Log in Register Memberlist Attachments Statistics Crew/Ranks Archive
 Installation Problem
Google
Post new topic Reply to topic
Author Message
VimalSoni
 
 


Joined: 14 Mar 2008
Posts: 1

PostPosted: Fri Mar 14, 2008 11:01 am Reply with quoteBack to top

C:\WINDOWS/my.ini not found !!
C:\WINDOWS/odbc.ini not found !!
C:\WINDOWS/php.ini not found !!

3 files were not found ,if you did not do a custom
install report this to apache2triad.net
(Do not post screenshots , copy/paste the text intead) Press enter to exit
View user's profileSend private message
dtmswebmaster
 
 


Joined: 09 Apr 2008
Posts: 23

PostPosted: Mon Apr 21, 2008 12:27 pm Reply with quoteBack to top

I would recommend a full reinstall. BACKUP YOUR WEBSPACES AND DBs BEFORE REINSTALLING. Backups can't be stressed enough. If you are still having problems, I will try to help you to the best of my abilities.
View user's profileSend private message
VTS
 
 


Joined: 05 Sep 2006
Posts: 6

PostPosted: Thu May 08, 2008 8:10 pm Reply with quoteBack to top

I too had this same exact problem. This happened when I tried to install 1.5.4 on a server that has multiple drives. The c: is the system drive and the f: is for our databases. I installed a2t on the f: and I received this error as well and could not get it to work. I am currently try to just copy those files over to c:/windows first before I install and see what happens.
View user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topic Reply to topic


 Jump to:   



View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme
All times are GMT