Apache2Triad Help, Support and Development Forum Index Search Profile Log in to check your private messages Log in Register Memberlist Attachments Statistics Crew/Ranks Archive
 Bug in 1.5.2 Install to Non-Default Directory
Google
Post new topic Reply to topic
Author Message
BrunoJ
 
 


Joined: 08 Aug 2005
Posts: 6

PostPosted: Mon Aug 08, 2005 10:53 pm Reply with quoteBack to top

I installed in C:\servers\apache2triad\ instead of the default. When PHP tried to start, I discovered all directory references in php.ini were wrong. They had the wrong slash mark (C:\servers/apache2triad\). This wasn't a big problem to correct, but I am now seeing that the same problem is in other places like the .htaccess files. Where else do I need to fix this?
View user's profileSend private message
Vlad Alexa Mancini
lead developer
lead developer


Joined: 07 Jul 2003
Posts: 1539

PostPosted: Wed Aug 10, 2005 8:55 am Reply with quoteBack to top

Wrong slash mark ? do you want a list of all the hundred files ?

Mixed slash/backslash paths work on windows just fine , it is preferable to have only slashes to avoid all posible issues with backslash being a escape char but that is a ideal hard to reach on windows
View user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topic Reply to topic


 Jump to:   



View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme
All times are GMT