Apache2Triad Help, Support and Development Forum Index Search Profile Log in to check your private messages Log in Register Memberlist Attachments Statistics Crew/Ranks Archive
 Connection Timeout.
Google
Post new topic Reply to topic
Author Message
Joshua Meadows (DemoRic)
support
support


Joined: 29 Dec 2004
Posts: 783
Location: S.E. Kansas

PostPosted: Thu Feb 16, 2006 1:13 am Reply with quoteBack to top

I'm having difficulty running down this problem. I get a connection timeout when trying to access my ftp/http address'

I've verified open ports on firewalls, closed antivirus', and checked A2T's error logs, Windows' sys logs, pinged, traceroot, netstat all were as expected. As of yesterday I had no problems, today nothing is accessable from my public primary DNS http://jaydium.servehttp.com, and alternate DNS http://jaydium.selfhost.com . The only thing done was a simple reboot. Access to localhost does work normal.

Any ideas?

*************
Update, as inexplicably as it occured, it fixed itself. I lowered my MTU and a reboot repaired it.
View user's profileSend private messageYahoo MessengerICQ Number
Vlad Alexa Mancini
lead developer
lead developer


Joined: 07 Jul 2003
Posts: 1539

PostPosted: Thu Feb 16, 2006 5:21 pm Reply with quoteBack to top

strange , it would seem it was not apache's fault
View user's profileSend private message
dawg
support
support


Joined: 11 Apr 2004
Posts: 180

PostPosted: Thu Feb 16, 2006 6:23 pm Reply with quoteBack to top

It loads for me - somewhat slowly, but that could be my connection.
View user's profileSend private message
Joshua Meadows (DemoRic)
support
support


Joined: 29 Dec 2004
Posts: 783
Location: S.E. Kansas

PostPosted: Sat Feb 25, 2006 11:40 pm Reply with quoteBack to top

Yeah, I was at a loss, I figured it had to be a network thing since localhost, worked, and DNS resolved, but I was confused by the partial acceptance of the server. I figured it must've been a MTU problem with my network card. Although I still don't know for certain what caused the problem.

Thanks for the reply's Mancini, and dawg.

********
Problem identified. TCP/IP limit on XP Pro, I had used a fix before, but a recent MS update changed it on 2-15-06 (hence the problem after reboot) There is fix at http://www.lvllord.de/
View user's profileSend private messageYahoo MessengerICQ Number
Display posts from previous:      
Post new topic Reply to topic


 Jump to:   



View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme
All times are GMT