Apache2Triad Help, Support and Development Forum Index Search Profile Log in to check your private messages Log in Register Memberlist Attachments Statistics Crew/Ranks Archive
 Everything working with just one problem [SOLVED]
Google
Post new topic Reply to topic
Author Message
NeoSys
 
 


Joined: 21 Mar 2006
Posts: 1

PostPosted: Tue Mar 21, 2006 6:12 am Reply with quoteBack to top

Hi folks after 6 hours lol I got everything working got the router port fowarded got the dns working got the firewall to open port 80 but the problem I have is when you go to the domain it points to the root htdocs so I see all the folders.

see for your self:

http://www.vifradesigns.com/

this are the two configurations I have tried and both do the same.

Code:
# localhost
<VirtualHost *>
ServerName localhost
ServerAdmin webmaster@vifradesigns.com
DocumentRoot c:/apache2triad/htdocs
ErrorLog logs/localhost_error.log
CustomLog logs/localhost_access.log common
</VirtualHost>

# vifradesigns.com>
<VirtualHost 192.168.1.101/vifra:80>
ServerName www.vifradesigns.com
ServerAdmin webmaster@vifradesigns.com
DocumentRoot c:/apache2triad/htdocs/vifra
ServerAlias vifradesigns.com
ErrorLog logs/vifradesigns.com-error_log.log
TransferLog logs/vifradesigns.com-access_log.log
</VirtualHost>


also tried:

Code:
# localhost
<VirtualHost *>
ServerName localhost
ServerAdmin webmaster@vifradesigns.com
DocumentRoot c:/apache2triad/htdocs
ErrorLog logs/localhost_error.log
CustomLog logs/localhost_access.log common
</VirtualHost>

# vifradesigns.com>
<VirtualHost 192.168.1.101:80>
ServerName www.vifradesigns.com
ServerAdmin webmaster@vifradesigns.com
DocumentRoot c:/apache2triad/htdocs/vifra
ServerAlias vifradesigns.com
ErrorLog logs/vifradesigns.com-error_log.log
TransferLog logs/vifradesigns.com-access_log.log
</VirtualHost>


I have been in the forums for the past two hours and It seems I just can not find the post that talks about this, which I am sure there has to be a few.

So please If anybody can point me in the right direction would be higly appreciated.

Thanks

Vic





[SOLVED]

Code:
NameVirtualHost *:80


I just had to remove the :80 and done.
View user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topic Reply to topic


 Jump to:   



View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme
All times are GMT