Apache2Triad Help, Support and Development Forum Index Search Profile Log in to check your private messages Log in Register Memberlist Attachments Statistics Crew/Ranks Archive
 Vhost -Read everything else ..still stuck- Solved
Google
Post new topic Reply to topic
Author Message
hmm
 
 


Joined: 31 May 2006
Posts: 5

PostPosted: Wed May 31, 2006 1:05 pm Reply with quoteBack to top

Hi,
I have read almost everything on this site and some others on vhost. Its all the same thing, tried it with *, *;*0 dmain.com:80 etcs
nothing changed.

Problem is that whatever vhost I try to connect to it leads me to localhost directory.

heres the httpd.conf
ServerName localhost:80
DocumentRoot "L:/apache2triad/htdocs"

NameVirtualHost *


<VirtualHost localhost:80>
#<VirtualHost 192.168.2.5>
ServerName localhost
ServerAdmin webmaster@localhost
DocumentRoot L:/apache2triad/htdocs
ErrorLog logs/error.log
CustomLog logs/access.log common

#display php errors
php_value register_globals 0
php_value error_reporting 2047
php_value display_errors 1
</VirtualHost>

<VirtualHost *:80>
#<VirtualHost 192.168.2.5>
ServerName www.domain1.com
ServerAlias domain1.com
ServerAdmin webmaster@domain1.com
DocumentRoot L:/apache2triad/htdocs/www/domain1
ErrorLog logs/domain1-error.log
CustomLog logs/domain1-access.log common

#Remove PHP info in headers
# php_value expose_php 0
</VirtualHost>

<VirtualHost *:80>
#<VirtualHost 192.168.2.5>
ServerName www.domain2.com
ServerAlias domain2.com
ServerAdmin webmaster@domain2.com
# DocumentRoot L:/apache2triad/htdocs/www/domain2
DocumentRoot /www/domain2
ErrorLog logs/domain2-error.log
CustomLog logs/domain2-access.log common

#Remove PHP info in headers
# php_value expose_php 0
</VirtualHost>

<VirtualHost *:80>
#<VirtualHost 192.168.2.5>
ServerName www.domain3.com
ServerAlias domain3.com
ServerAdmin webmaster@domain3.com
DocumentRoot L:/apache2triad/htdocs/www/domain3
ErrorLog logs/domain3-error.log
CustomLog logs/domain3-access.log common

#Remove PHP info in headers
#php_value expose_php 0
</VirtualHost>

P.S : domain 2 docroot is different coz I was trying to see what difference the changes would make .. sadly no change

Thanks for your help.

[SOLVED]
I needed to add the documentindex tag
i thought that the web browser would get index.html automatically if it existed but apparently not
..
View user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topic Reply to topic


 Jump to:   



View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme
All times are GMT