Apache2Triad Help, Support and Development Forum Index Search Profile Log in to check your private messages Log in Register Memberlist Attachments Statistics Crew/Ranks Archive
 Help with connection
Google
Post new topic Reply to topic
Author Message
RIP
 
 


Joined: 11 Jul 2007
Posts: 1

PostPosted: Wed Jul 11, 2007 8:07 am Reply with quoteBack to top

Im new at this, but a friend of mine told me to install Apache2Triad.

I did it, and it worked very good, but now...it isn't...

I installed apache in a external hard disk, and i have only files for download there.

At beginning, people could access those files in my website, but now the page don't load...

I made this account http://rottinginpeace2.no-ip.biz and i can't access the page...it won't load...

Any help?

thx in advance

RIP
View user's profileSend private message
cigraphics
 
 


Joined: 21 Aug 2005
Posts: 148
Location: Romania, Pitesti

PostPosted: Fri Jul 13, 2007 8:36 am Reply with quoteBack to top

did you configured your firewall to open the 80 port ?
View user's profileSend private messageSend e-mailYahoo Messenger
dawg
support
support


Joined: 11 Apr 2004
Posts: 180

PostPosted: Fri Jul 20, 2007 1:24 pm Reply with quoteBack to top

Has your network drive letter changed?
Is apache running?
Is your IP still 213.202.45.8 ?
View user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topic Reply to topic


 Jump to:   



View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme
All times are GMT