Apache2Triad Help, Support and Development Forum Index Search Profile Log in to check your private messages Log in Register Memberlist Attachments Statistics Crew/Ranks Archive
 SSL starting issue - Solved - Reference for others
Google
Post new topic Reply to topic
Author Message
as_123
 
 


Joined: 18 Dec 2008
Posts: 2

PostPosted: Thu Dec 18, 2008 10:13 am Reply with quoteBack to top

After running into this issue when starting the Apache2Triad SSL service (
The Apache2Triad Apache2 Service service terminated with service-specific error 1 (0x1). AND Apache2Triad SSL failed to start), I decided to have a hack around in an attempt to resolve this issue.

Gut feel told me that a library or a path was incorrect. Which it turns out is correct.

1) apache-triad/conf/httpd.conf
2) Scroll to the bottom of the file where the "#ssl config" is located
3) Place the full path into the libraries (dlls and ssl.conf only):

#ssl config
<IfDefine SSL>
LoadFile "D:\Apache\apache-triad\opssl\bin\libeay32.dll"
LoadFile "D:\Apache\apache-triad\opssl\bin\ssleay32.dll"
LoadModule ssl_module modules/mod_ssl.so
# Disable the SVN libs - seem unnecessary
#LoadModule dav_svn_module "C:/Program Files/Subversion/bin/mod_dav_svn.so"
#LoadModule authz_svn_module "C:/Program Files/Subversion/bin/mod_authz_svn.so"
Include "D:\Apache\apache-triad\conf\ssl.conf"
</IfDefine>


Now: Restart Apache2Triad SSL

Done! SSL works now.. Hope this helps! A
View user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topic Reply to topic


 Jump to:   



View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme
All times are GMT