Apache2Triad Help, Support and Development Forum Index Search Profile Log in to check your private messages Log in Register Memberlist Attachments Statistics Crew/Ranks Archive
 Vista: Apache service crash on start
Google
Post new topic Reply to topic
Author Message
annibal
 
 


Joined: 16 Jun 2009
Posts: 1

PostPosted: Tue Jun 16, 2009 6:43 pm Reply with quoteBack to top

Hi all,

I got this in window's log:

Faulting application httpd.exe, version 2.2.0.0, time stamp 0x439c7f66, faulting module unknown, version 0.0.0.0, time stamp 0x00000000, exception code 0xc0000005, fault offset 0x00000000, process id 0x168c, application start time 0x01c9eea4a112b5d8.

I'm under windows vista Crying or Very sad
UAC is disabled.
Apache error.log remains empty.
httpd -t gives systax ok

Any idea?

Thanks you!!!

UPDATE

I'm sorry...15 second after i posted this i found the solution in this post that i haven't found before.....

http://apache2triad.net/forums/viewtopic.php?t=5288

Thanks anyway Smile
View user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topic Reply to topic


 Jump to:   



View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme
All times are GMT