Apache2Triad Help, Support and Development Forum Index Search Profile Log in to check your private messages Log in Register Memberlist Attachments Statistics Crew/Ranks Archive
 RESOLVED: Localhost /no phpmyadmin
Google
Post new topic Reply to topic
Author Message
NWwoman
 
 


Joined: 02 Mar 2009
Posts: 10
Location: United States

PostPosted: Sun Nov 01, 2009 12:34 am Reply with quoteBack to top

FIXED: pointed the phpmyadmin inc file to IP rather than domain.
---------------
Can someone please help? Advise? Looking for ideas/suggestions.

PROBLEM: We cannot use phpmyadmin. The images do not display and while it says that a database is created, it's not seen in the db list on left side. It does say "MySQL 5.0.18-nt-log running on localhost as root@localhost." We have not been able to override that localhost setting and need to. We also need to know if we override with the domain that points to apache2triad/htdoc ( a2tlocal) or the domain that points to apache2triad/htdoc/drupal (water.uidaho.edu) which will be the live site.

BACKGROUND: IIS and A2T are both running on a Win server. Both using port 80 after install of a 2nd card. Both have sep. IPs. One result is that we were told not to use localhost given the set-up. For example, while hosts file has localhost 127.0.0.1, browsing to localhost returns an error message that it cannot be found. Given the set-up in hosts file and httpd (see below), wondering which domain to use. Seems like a silly question but bear with me, please, by noting the config.

hosts file
127.0.0.1 localhost #cannot access
129.101.76.190 a2tlocal
129.101.76.190 water.uidaho.edu
129.101.76.190 palousecwis
129.101.76.190 latahcwis

httpd file
ServerRoot "C:/apache2triad"
Listen 129.101.76.190:80

<VirtualHost *:80>
ServerName a2tlocal
DocumentRoot C:/apache2triad/htdocs
</VirtualHost>

#
<VirtualHost *:80>
ServerName water.uidaho.edu
DocumentRoot C:/apache2triad/htdocs/drupal
ErrorLog logs/water.uidaho.edu-error_log
</VirtualHost>
#
<VirtualHost *:80>
ServerName cwis-palouse.uidaho.edu
DocumentRoot C:/apache2triad/htdocs/drupal
</VirtualHost>
#
<VirtualHost *:80>
ServerName cwis-lapwai.uidaho.edu
DocumentRoot C:/apache2triad/htdocs/drupal
</VirtualHost>
#

as you can see, what localhost pointed to is now pointed to by the fake domain a2tlocal which displays the index fine. And, our live site points to the /drupal folder.

Instructions keep saying to use the live site/registered domain but .... things aren't working.. Should we be using a2t?

Any suggestions?
View user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topic Reply to topic


 Jump to:   



View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme
All times are GMT